Följ sidan "Forum/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum/Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 november 2010 13:31 av zlatan

träning

Någon som vet om planen är skottad tills ikväll?

6 november 2010 14:30 av nyfiken

sillyseason

Hur der det ut på värvarfronten för furuby i år, hört ryktas att det blir en del återvändare, några klara nyförvärv?

23 oktober 2010 19:55 av Thomas B

Mellansäsong

Varje dag jag kör förbi Furuvallen är den nu tom. Varför får man känsla av något nytt är på g? Ny tränare, ny försäsong skall snart igång. Skall Eric och Micke ha en säsong utan gula kort. Det omöjliga går kanske inte att skapa. Men visst är det spännande med en ny tränare i föreningen. En som kommer i ett rätt läge. Många lovande egna produkter och många som behöver en nytändning. Och Saso är ju ingen "gris i säcken för FIF". Lycka till allihop!

3 oktober 2010 12:55 av Henke

Tack

Tack för en riktigt bra avslutning av denna säsongen.
Det har inte varit speciellt svårt för mig, med tanke på att ni grabbar som finns på och utanför planen gör det mycket enkelt. Jag tycker vi löste detta på ett bra sätt.
Det har varit riktigt roligt.

Tack till festkommittén för en bra avslutningsfest igår.

1 oktober 2010 13:17 av Eric

Säsongen slut

Tack för denna säsong.
Varit trevligt.

Speciella tack vill jag rikta till:
Vår eminenta tränare, bra nivå och bra löst genom säsongen. Tack för att man fick komma tillbaka.
Vår kapten, det är bra med rutiner så man känner igen sig. Bra att du är vår Shearer.
Festansvariga: Bra med aktiviteter hela tiden, tack för inbjudan också.
Anton: Vilken näsa alltså och bra att du tar tag i tandborstarna.
Anders: skönt att du är kvar och hjälper föreningen med allt.

Sist men inte minst:
SKINKAN

1 oktober 2010 12:18 av Festfixarna

Avslutningsfest

Hej laget.
Vill bara meddela att det är fest i morgon (lördag). Med start kl 18:00 i klubbstugan. För er som vill ska kommer vi spela pingis innan, detta startar vid 15:00 i furuby klubbstuga.

Vet att det är lite sent att skriva här dagen innan, men jag både hoppas och tror att alla som spelar i laget har hört talas om denna fest innan.

Vi kommer inte att bjuda på mat, utan de som vill äta får fixa det på egen hand, vi kommer stå för snacks.

Hoppas på mycket folk med ett glatt humör.

1 oktober 2010 08:14 av Eric

Säsongen slut

Tack för denna säsong.
Varit trevligt.

Speciella tack vill jag rikta till:
Festansvariga: Bra med aktiviteter hela tiden, tack för inbjudan också.
Anton: Vilken näsa alltså och bra att du tar tag i tandborstarna.
Anders: skönt att du är kvar och hjälper föreningen med allt.

Sist men inte minst:
SKINKAN

1 september 2010 08:37 av Thomas B

Skytteliga

Hur ser skytteligan i FIF ut i A- resp U-lag?
Borde inte Masse Massiv snart vara med på skytteligalistan på fotbollssnack.com?

31 augusti 2010 11:23 av Anders Bylin

Härligt....

.....pojkar!!! Tre välförtjänta poäng som satt riktigt bra! Nu fortsätter vi på detta..... Bra jobbat!

25 augusti 2010 12:34 av #66

Åryds matchen?

Ändrad tid för åryds matchen (hur länge ska det stå där på första raden) är ju inte dagsfärskt direkt.
Tycker det krävs nån engagerad människa för att styra upp denna hemsida.