Välkommen till Furuby IF Anton Svensson!

2017-12-21 16:48
Anton Svensson har valt att spela för Furuby IF 2018..
  • Uppdaterad: 2017-12-22 11:37

Image may contain: 1 person, standing

1:Hur känns det? Det känns bra, ser fram emot säsongen och vad den kommer ge oss!

2: vart kommer du ifrån? Jag kommer ifrån Risinge, en liten by längs 25:an på vägen ut till Furuby.

3: vilka fotbollsföreningar har du tidigare presenterat? Åryds IK, Sandsbro AIK & Rottne IF.

4: vilken position spelar du helst på? Någon form av mittfältsposition, vart där spelar inte så stor roll men har även spelat mycket back tidigare.

5: ditt bästa fotbolls minne? Tror det måste vara när vi spelade Gothia Cup och avgör i sista minuten mot ett franskt lag som var väldigt bra!

6: hur tycker du truppen ser ut i FIF? Väldigt spännande, kommer bli intressant att se vad vi kommer kunna bygga på detta.

7: vad tror du kommer vara Furuby IFs styrka detta året? Defensivt kompakta bakåt, där vi kan bygga upp vårt spel på ett fint sätt och rulla oss uppåt i planen.

8: vad tror du att du kan bidra med? Engagemang på träningar samt matcher, löpstarkhet samt ett hyfsat passningsspel.

9: vem ser hetast ut på träningarna? Isak Bengan Bengtsson, han kommer vara farlig i boxen i år!

10: vilken placering kommer FIF på 2018?
Ett toppenlag ska komma i toppen, 1:a såklart.

5 snabba frågor
Furuby IF eller Åryd IK? Vågar jag ens svara något annat än Furuby här?! 😉
Öl eller vin? Öl
Premie leuge eller La liga? Premier League, Chelsea
Gin o tonic eller grogg? Grogg (Vodka Redbull)
Kött eller fisk? Kött

Varmt välkommen till FIF Anton!

Skribent: Bauta&Adde