Nyförvärv

2017-08-08 22:48
Vi har under sommaren fått ett nyförvärv!
  • Uppdaterad: 2017-08-08 22:48

Under sommaren har vi fått ett nyförvärv oh här kommer en kort presentation av honom.

Namn: Pierre Fondin

Ålder: 26

Yrke: Jobbar för Växjö DFF

Moderklubb: Vallentuna BK

Kommer från (klubb): Min senaste klubb var Bueno (korpen), annars har jag spelat i Hovshaga AIF, Brommapojkarna och Vallentuna BK

Varför Furuby IF: Furuby har länge varit aktuellt eftersom jag känner tränarna Patrik och Anton, men har kännt att inte tiden har funnits. Nu hoppas jag kunna vara med och bidra under höstsäsongen.

Styrkor: Mina bästa "stats" när jag fanns med på Football Manager var långa inkast och kondition. Konditionen är inte riktigt vad den var men förhoppningsvis växer nya styrkor fram.

Svagheter: Jag har en riktigt trött vänsterfot.

Bästa fotbollsspelare du spelat med: Albin Ekdal och Miiko Albornoz

Bästa fotbollsspelare du spelat mot: Har dålig koll på mina motståndare, men har spelat mot bland annat Guidetti på träning och träningsmatch.

Främsta fotbollsmerit: Pris från Unibet som Norra Svealands bästa försvarare i div 2.

Vi hälsar Pierre varm välkommen till Furuby IF!!

Skribent: Simon Adolfsson