Äntligen dags för seriepremiär!

2017-04-13 11:50
Hemmapremiär mot Gullabo/Gullaboås
  • Uppdaterad: 2017-04-13 11:54

Seriepremiär hemma mot Gullabo/Gullaboås

Äntligen är det dags för seriepremiär! En hel vinter och försäsong med allt som det tillhör är nu slut. Gräset på Furuvallen har blivit allt grönare ju mer veckorna går, Adam Berntssons baksida har gått sönder och hunnit läka, det har blivit sommartid och vinterdäcken är utbytta till färska sommardäck. Som ni hör är alla vårtecken uppfyllda och det betyder att seriepremiären i division fyra lurar runt hörnet. För Furubys del väntar hemmamatch på Furuvallen mot gästande Gullabo/Gullaboås på långfredagen den 14/4 klockan 16:00.

Sedan serien avslutades förra säsongen borta mot Slätthög har det hänt mycket i Furuby IF. Ett helt nytt tränarpar, många spelare som lämnat föreningen, en hel del nya spelare som kommit in och givetvis ett gäng bekanta spelare som valt att fortsätta att spela för klubben. Under årets försäsong har Furuby mestadels tränat inne i Tipshallen där fokus legat på att svetsa ihop laget och implementera tränarnas spelidé. Såväl försvarsspel som anfallsspels har nötts och en rad träningsmatcher med blandande resultat har genomförts. Men försäsong är alltid försäsong det är inte förens på fredag klockan 16:00 som allvaret börjar. Samtliga spelare och ledare är taggade till tusen. Hoppas vi ses där för på fredag smäller det, seriepremiär på Furuvallen klockan 16:00! I entrén kommer det också finnas möjlighet att köpa Furubyhalsdukar för 200 kronor styck och till er som redan köpt se till att ta med dessa till matchen och heja fram Furuby till tre viktiga poäng!

Skribent: Joel Mattsson