Isak Bengtsson ny spelare i Furuby IF

2017-12-08 13:00
Välkommen Isak Bengtsson till Furuby IF..
  • Uppdaterad: 2017-12-08 13:18

Isak Bengtsson är första nyförvärvet iår! Här nedan kommer en intervju med Isak!

Välkommen till Furuby IF Isak Bengtsson.

1: Hur känns det? Det känns riktigt bra. Det känns skönt att ha hittat en klubb där jag kan fortsätta att träna och spela fotboll på ett roligt sätt efter att jag flyttat till Växjö för studier.

2: Vart kommer du ifrån? Jag kommer ifrån Ås som är en liten by i tre mil ifrån Värnamo och tre mil ifrån Gislaved. Väldigt centralt lokaliserad med andra ord.

3: Vilka fotbollsföreningar har du tidigare representerat? Västboås GoIF, Reftele GoIF och Gnosjö IF.

4: Vilken position spelar du helst på? Det vore väl dumt att inte svara anfallare här va? Haha Skämt åsido, defensiv innermittfältare.

5: Ditt bästa fotbollsminne? Vinsten på straffar emot IFK Klagshamn i slutspelet i Trekanten Cup cirka elva år gammal.

6: Hur tycker du truppen ser ut i FIF? Jag tycker att stommen ser riktigt bra och rutinerad ut. Truppen kan säkert breddas lite, men grunden finns där och jag trycker att den ser väldigt konkurrenskraftig ut.

7: Vad tror du kommer vara Furuby IFs styrka detta året? Det känns som om det finns mycket rutin i laget och det drar med sig en hel del olika styrkor. Jag tror också att vi kommer att vara starka i det fysiska spelet och spela med ett effektivt och bra passningsspel.

8: Vad tror du att du kan bidra med? Jag hoppas kunna bidra med ett lugn och en enkelhet i spelet. Sedan bör jag också tack vare min längd kunna bidra på fasta och i duellspelet. Att ta ner Måns på jorden lite med minst en tunnel per träning är också ett stort mål med säsongen.

9: Vem ser hetast ut på träningarna? Sjöblom stänkte säkert dit tio baljor förra träningen, så vore dumt att inte nämna honom.

10: Vilken placering kommer FIF på 2018? Vad jag hört så brukar division 5 vara lite tuffare här nere än hemomkring, men jag tror och tycker att vi ska vara med och tampas i toppen. Att kvala sig upp är något speciellt, så en andraplats är väl okej, även om förstaplatsen alltid måste vara målet.

5 snabba frågor
Furuby IF eller Åryd IK? Furuby IF.
Öl eller vin? Pilsner.
Premier League eller La liga? Premier League (Arsenal).
Gin o tonic eller Cider? Grogg.
Kött eller fisk? Fisk.

Återigen varmt välkommen Isak Bengtsson till Furuby IF!

Skribent: Bauta&Adde