Bli medlem!

Vill du bli medlem i Furuby IF?

Alla är välkomna!

Som medlem i föreningen stödjer du arbetet med att hålla igång idrotten i Furuby samt att du får möjlighet att vara med på aktiviteter som arrangeras av föreningen.

För att blir medlem, fyll i formuläret och betala in medlemsavgiften till postgiro 116692-5. Ange "Medlemsavg + ditt namn" på betalningen. (Vid medlemsskap för familj, tänk på att registrera alla familjemedlemmar via formuläret, eller skicka ett mail till medlemsanvarig Ron Wähämäki, This is a mailto link med allas uppgifter.)

Har du eventuella frågor kring att bli medlem, kontakta medlemsanvarigRon Wähämäki. 070-552 92 95 eller This is a mailto link

Medlemsavgiften för 2016 är:

Enskild medlem - 200kr
Medlemskap familj - 400kr (med barn tom. 15 år)

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Personuppgiftslagen
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Behandling av personuppgifter

Ange dina personuppgifter